
Зараз часник не назвеш дешевим продуктом.
Планують відкрити перший вітчизняний завод із переробки улюбленої добавки до сала
На підприємстві будуть виробляти сушений часник, часникову пасту, а також очищені зубки для потреб харчової промисловості
Компанія «Агро-Патріот» (Одеська область), яка спеціалізується на вирощуванні часнику, до кінця весни завершить будівництво першого в Україні і на пострадянському просторі заводу по переробці часнику, а також складу на 1 тисячу тонн для його зберігання, розповідає портал Ukr.Media.
«Ми будемо робити сушений часник, часникову пасту, очищені зубки для потреб харчової промисловості (ковбасні, консервні цехи) і HoReCa (сектору надання послуг з громадського харчування та готельного господарства) для внутрішнього ринку», - зазначила Наталія Сударкіна
Про це повідомила директор компанії Наталія Сударкіна в коментарі AgroTimes. Вона уточнила, що зараз здійснюються підготовчі роботи, і в сезон завод вже почне працювати. «Ми будемо робити сушений часник, часникову пасту, очищені зубки для потреб харчової промисловості (ковбасні, консервні цехи) і HoReCa (сектору надання послуг з громадського харчування та готельного господарства) для внутрішнього ринку», - зазначила Наталія Сударкіна.
