Курси НБУ $ 39.60 € 42.28
Екс-гравець збірної України стане тренером у США

37-річний футболіст провів за національну команду України 15 поєдинків.

УНН

Екс-гравець збірної України стане тренером у США

Колишній півзахисник «Металіста», «Дніпра» і збірної України Едмар розповів про свої футбольні плани

«Коли я грав за команду Бока Ратон, познайомився з людиною, який має іншу команду в США, якій вже два роки, вона виступає десь в четвертому місцевому дивізіоні. Це молодий клуб. Ми розмовляли з власником, є бажання працювати в цьому проекті. Домовилися, що я буду граючим тренером, а після того як закінчу тренерські курси в Києві і отримаю ліцензію, зможу перейти на тренерську роботу», - цитує півзахисника УНН з посиланням на сайт Zbirna.com.

Едмар має намір запрошувати українських талановитих футболістів до американської команди у майбутньому.

Едмар наголосив, що за домовленістю з «Металістом», останній свій матч він зіграє проти «Дніпра», а після цього переїздить в США.

Нинішній гравець «Металіст-1925» має намір запрошувати українських талановитих футболістів до американської команди у майбутньому.

«Можна сказати, в США завершу кар'єру і там же почну тренувати. Є бажання взяти участь в цікавому проекті. Я буду одним із співвласників цієї команди. Також є бажання, щоб у цього клубу був зв'язок з Україною, з іншими клубами, щоб ми могли запрошувати в США талановитих хлопців, які захочуть отримати в Америці освіту і грати в футбол», - додав Едмар.

Telegram Channel