Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Волинська верхівка садила ліс

Стільки керівників на квадратний метр рідко коли побачиш.

lis.volyn.ua

Волинська верхівка садила ліс

В акції «Майбутнє лісу у твоїх руках» взяли участь керівники області та учні

Всеукраїнський День довкілля перші особи області відзначили, як належить: висадили близько 14 тис. сіянців та саджанців дуба і ялини на 2 га лісу у Сокиричівському лісництві ДП «Ківерцівське ЛГ», інформує Волинське обласне управління лісового та мисливського господарства. З ініціативи начальника управління Олександра Кватирка в області офіційно завершилася всеукраїнська акція «Майбутнє лісу у твоїх руках».

 Заступник голови Держлісагентства Володимир Бондар.

Заступник голови Держлісагентства Володимир Бондар.

Таку кількість високопосадовців на метр квадратний одночасно можна було побачити хіба ще минулого року 1 квітня – у тому ж ківерцівському лісі, коли також відбувалася аналогічна акція.

Тож до справи посадки нового лісу разом із дітками Боголюбського шкільного лісництва взялися: заступник голови Держлісагентства Володимир Бондар, голова Волинської облдержадміністрації Олександр Савченко, його радники Валерій Криворог та Ігор Кузнєцов, начальник Волинського ОУЛМГ Олександр Кватирко, Митрополит Луцький і Волинський УПЦ КП Михаїл, начальник головного управління Національної поліції у Волинській області Петро Шпига, начальник СБУ у Волинській області Юрій Фелонюк, його заступник Василь Дем’янчук, начальник управління ДСНС в області Володимир Грушовінчук, перший заступник прокурора області Віктор Швидкий, начальник Державної екологічної інспекції у Волинській області Олександр Ткачук, начальник управління Західного офісу Держаудитслужби у Волинській області Анатолій Омельчук, начальник управління екології та природних ресурсів облдержадміністрації Дмитро Новохатський, начальник управління охорони здоров’я ВОДА Ігор Ващенюк, начальник ГУ ДФС у Волинській області Світлана Савчук, директор департаменту агропромислового розвитку Волинської облдержадміністрації Юрій Горбенко, голова правління ПАТ «Волиньгаз» Мирослав Коротя, генеральний директор ПрАТ «Волиньобленерго» Володимир Купчак, голова Федерації профспілок Волинської області Іванна Дубинка-Філозоф, начальник управління Держпраці у Волинській області Ростислав Стасько, його заступник Ігор Кузьмінський, директор департаменту фінансів Волинської облдержадміністрації Ігор Никитюк, начальник управління Державного агентства рибного господарства у Волинській області Тарас Куньчик, начальник управління захисту економіки у Волинській області Олег Манелюк.

 Голова Волинської облдержадміністрації Олександр Савченко.

Голова Волинської облдержадміністрації Олександр Савченко.

 Начальник Волинського ОУЛМГ Олександр Кватирко.

Начальник Волинського ОУЛМГ Олександр Кватирко.

 Акція «Майбутнє лісу у твоїх руках», що вже відбувається 13-й рік поспіль, триває в усій Україні. Її мета – привернути увагу до благородної справи посадки лісу. У цій акції беруть участь переважно молоді люди – вихованці шкільних лісництв, щоб з раннього віку відчути працю лісівника, її роль та значення для природи.

– Акція «Майбутнє лісу у твоїх руках», що вже відбувається 13-й рік поспіль, триває в усій Україні. Її мета – привернути увагу до благородної справи посадки лісу. У цій акції беруть участь переважно молоді люди – вихованці шкільних лісництв, щоб з раннього віку відчути працю лісівника, її роль та значення для природи, – наголосив Володимир Бондар. – І, що приємно, кількість учасників з кожним роком лише збільшується. 

– Приїхавши на Волинь, на жаль, перше, що почув від людей, так це – рубають ліс… А тоді вже – про розбиті дороги, які насправді просто десятиліттями не ремонтувалися, побачив школи в аварійному стані… У тому, що склався такий негативний стереотип про роботу лісівника, вважаю, що винні не самі лісівники. А люди, які лише говорять, що відстоюють інтереси України, а самі насправді дбають зовсім про інші речі, – зазначив Олександр Савченко.

 Митрополит Луцький і Волинський УПЦ КП Михаїл.

Митрополит Луцький і Волинський УПЦ КП Михаїл.

 – Проводимо подібний захід вдруге. Ще минулого року, коли ми усі майже в такому ж складі зібралися у ківерцівському лісі, щоб посадити дубовий ліс, багато керівників висловили пропозицію, щоб акція стала традиційною. Радо підтримуємо. Щиро вдячний, що нашу ініціативу підтримали таким великим керівним колективом, – наголосив Олександр Кватирко.

Telegram Channel