Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
Всеукраїнська олімпіада з охорони праці проходила на Волині

Переможці олімпіади отримали дипломи

Управління Держпраці у Волинській області

Всеукраїнська олімпіада з охорони праці проходила на Волині

В рамках проведення Всесвітнього Дня охорони праці начальник Волинського Управління Держпраці Ростислав Стасько та заступник начальника Ігор Кузьмінський взяли участь у роботі організаційного комітету ІІ етапу Всеукраїнської студентської олімпіади з дисципліни «Основи охорони праці»

Вищі навчальні заклади майже з усіх регіонів України делегували своїх кращих студентів для участі у ІІ етапі Всеукраїнської студентської олімпіади, йдеться на сторінці управління у «Фейсбуці». Вдруге олімпіаду такого високого рівня Міністерством освіти і науки України доручено провести на базі Луцького національного технічного університету.

Студентство змагалося у вправності розв’язувати тести, задачі та кросворди, також для учасників олімпіади було організовано пізнавально-екскурсійну програму.
Переможці олімпіади отримали дипломи І-ІІІ ступеня, учасники грамоти та подяки в різних номінаціях. На завершення олімпіади відзначено високий рівень підготовки та проведення олімпіади на базі кафедри туризму та цивільної безпеки Луцького НТУ. Також на базі університету відбулася Всеукраїнська науково-практична конференція «Цивільна безпека як чинник розвитку виробничої та невиробничої сфер суспільства».

Студентство змагалося у вправності розв’язувати тести, задачі та кросворди, також для учасників олімпіади було організовано пізнавально-екскурсійну програму.
Переможці олімпіади отримали дипломи І-ІІІ ступеня, учасники грамоти та подяки в різних номінаціях.

Начальник Управління Держпраці у Волинській області Ростислав Стасько під час виступу зазначив: «В Україні працює майже кожен третій віком від 15 до 24 років, що становить понад 1 мільйон наших громадян. Ураховуючи, що в країні триває активна фаза всебічного реформування економіки, наше завдання - зберегти молоде покоління як безцінний потенціал для майбутнього становлення ефективної і сильної держави. Реформи освіти та охорони здоров'я, децентралізація влади, розв'язання економічних проблем мають забезпечити гідні умови праці для молодих працівників Збереження здоров'я молодого покоління позитивно впливатиме на розвиток національної економіки. Відомо, що витрати, які несе держава через виробничі травми та професійні захворювання молоді, у майбутньому стають значно більшими, ніж стосовно дорослих працівників. Адже виробнича травма, яку молода людина отримує на початку свого трудового життя, може призвести до довгострокових порушень її здоров'я, через що вона не зможе бути активним членом суспільства та не скористається набутими під час навчання знаннями».
На завершення привітав усіх з Днем охорони праці, який цього року проходить під девізом «Захищене і здорове покоління». Висловив побажання успіхів у навчанні та надію на майбутню співпрацю у сфері створення належних, безпечних та здорових умов праці.

 

Telegram Channel