Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Що подарували славетному хору імені Григорія Верьовки у Горохові

У переповненому залі лунало: «Браво!!!»

Фото MoeMisto.ua.

Що подарували славетному хору імені Григорія Верьовки у Горохові

Крім бурхливих оплесків – столичні артисти отримали і цікаві презенти

Минулої неділі у Горохові царював мистецький бум: любителі хорового співу своє шанування висловили оваціями Національному заслуженому академічному Українському народному хору імені Григорія Верьовки. 

Про те, що жителі Горохівщини  цінують високе мистецтво, на концерті засвідчив  аншлаг! Особливою  повагою до прекрасного відзначилися освітяни: щоб побачити артистів-улюбленців,  вони з усіх сіл звично телефонували до голови районної організації профспілки працівників освіти і науки  Євгенії Карп’як,  яка за кошти профспілки ініціювала придбання  аж 280  квитків!  

Голова районної організації профспілки працівників освіти і науки  Євгенія Карп’як за кошти профспілки придбала аж 280  квитків!  

Виконання славетним колективом кожної пісні, танцю чи музичного твору  горохівська публіка нагороджувала  вдячним «браво», «молодці»! Здавалося, оплески не втихали ні на мить, а вдячність артистам від імені Горохівщини сердечними словами висловила начальник відділу культури  райдержадміністрації Діна Колесник. Подарувала їм квіти і збірку  пісень «Волинь моя» Заслуженого працівника культури України Степана Кривенького.

Оригінальними були і вітальні слова, і подарунки  – книга лауреата Національної премії України імені Тараса Шевченка «У сяйві слова»,  ваза  з букетом весняного бузку, з якими на сцену вийшов депутат районної ради Леонід Кравчук. Почуттями домовилися зустрічатися  у цьому ж гостинному залі ще не раз!

Леся ВЛАШИНЕЦЬ.

 

Telegram Channel