Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
«Ліверпуль» присвятив вихід у фінал Ліги чемпіонів пораненому вболівальнику

Команда відвоювала гру заради фаната

REUTERS

«Ліверпуль» присвятив вихід у фінал Ліги чемпіонів пораненому вболівальнику

Гравці «Ліверпуля» після матчу-відповіді 1/2 фіналу Ліги чемпіонів з «Ромою» підтримали свого вболівальника Шона Кокса, що перебуває в комі

«Ліверпуль» пробився у фінал Ліги чемпіонів і присвятив це досягнення своєму вболівальнику, який напередодні потрапив до лікарні після нападу двох фанатів римського клубу. По закінченні гри футболісти розтягнули відповідний банер: «Шон Кокс – ти ніколи не будеш самотній».

Головний тренер команди Юрген Клопп після гри заявив наступне:«Вихід у фінал ми відвоювали заради нашого вболівальника Шона Кокса, який в даний момент знаходиться в лікарні.

Також головний тренер команди Юрген Клопп після гри заявив наступне:«Вихід у фінал ми відвоювали заради нашого вболівальника Шона Кокса, який в даний момент знаходиться в лікарні. Ми говорили про це з хлопцями перед грою, думали про це, і тепер ми в фіналі». Нагадаємо, що в день першого півфінального матчу між «Ліверпулем» і «Ромою» фанати італійського клубу здійснили серію нападів на британських уболівальників. Один з фанатів «Червоних» Шон Кокс отримав серйозні ушкодження голови і досі перебуває в стані коми. Про це пише УНІАН.

Як повідомляв УНІАН, у середу ввечері «Ліверпуль» поступився «Ромі» у півфінальному поєдинку, але за сумою двох зустрічей пробився у фінал Ліги чемпіонів. У вирішальному поєдинку 26 травня в Києві мерсисайдці зустрінуться з мадридським «Реалом».

Telegram Channel