Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
Факундо Феррейру вже «сватають» у «Наполі»

А раптом залишиться у "Шахтарі"?

Новое время

Факундо Феррейру вже «сватають» у «Наполі»

Раніше говорили про перехід у «Бешікташ»

Ключовий форвард Шахтаря вже домовився про перехід в італійський Наполі, повідомляє Новое время з посиланням на Areanapoli.it.

Джерело стверджує, що саме про аргентинського форварда говорив президент неаполітанців Ауреліо Де Лаурентіс в одному зі своїх інтерв'ю.

"Я підписав гравця, який в своїй лізі забив 20 голів", - сказав Де Лаурентіс.

Контракт аргентинця з Шахтарем закінчується цього літа, і він вже зараз може підписувати попередні угоди з іншими клубами.

Феррейра на даний момент забив в чемпіонаті України в цьому сезоні вже 21 гол. Контракт аргентинця з Шахтарем закінчується цього літа, і він вже зараз може підписувати попередні угоди з іншими клубами.

Напередодні повідомлялося, що Факундо Феррейра підписав попередню угоду з турецьким Бешикташем. У розпорядженні ЗМІ з'явилося фото контракту, який буде розрахований на чотири роки, а сам аргентинець отримає за перший сезон 2,1 мільйона євро, а за наступні три сезони - 2,2 мільйона євро за сезон.

Пізніше турецький журналіст Савай Малатья спростував автентичність цього документа.

У квітні з'явилася інформація, що турецькі Фенербахче, Бешикташ і Галатасарай, а також португальська Бенфіка зацікавилися основним нападаючим Шахтаря Факундо Феррейра. Також були повідомлення про інтерес до аргентинського форварда з боку міланського Інтера.

ЗМІ писали, що італійська Сампдорія також поклала око на ключового форварда "гірників". Після цього з'явилася інформація, що вже влітку 2018 року Факундо Феррейра може опинитися в Сампдорії.

Telegram Channel