Курси НБУ $ 39.55 € 42.06
«Євробачення-2018»: хто виграв перший півфінал (Відео)

Український «білорус» Микита Алексєєв більше не продовжує змагатись за перемогу в Лісабоні.

Фото galinfo.com.ua.

«Євробачення-2018»: хто виграв перший півфінал (Відео)

До речі, Росія цього не побачила. Бо злякалася … закоханих хлопчиків із Ірландії

8-го травня в Лісабоні відбувся перший півфінал пісенного конкурсу «євро бачення», який уперше в історії торік привіз до Португалії співак Сальвадор Собрал. Право позмагатися за перемогу, тобто виступити в фіналі, здобули представники 10 країн: Албанії, Чехії, Литви, Ізраїлю,  Естонії, Болгарії,  Австрії,  Фінляндії,  Ірландії та Кіпру, інформує «Українська правда. TABLOID».

Втратили свій шанс цього року, відповідно, виконавці з Азербайджану, Ісландії, Бельгії, Білорусі, Македонії, Хорватії, Вірменії, Швейцарії, Греції.

Окрім цього, за правилами «Євро бачення», до фіналу «автоматом» проходять представники країн-засновниць, так званої «Великої п’ятірки» – Великобританії, Іспанії, Італії, Німеччини та Франції, також країни – торішнього переможця.

Цікаво, що від початку фавориткою букмекерів була запальна пампушка з Ізраїлю Нетта.

Але фактично перед самим півфіналом уперед вирвалася полум'яна кіпріотка Елені Фурейра.

Великі шанси на перемогу є і в естонки Еліни Нечаєвої, яку преса порівнює з дівою Плавалагуною з «П’ятого елементу», адже вона планує здолати всіх конкурентів оперним вокалом.

Від початку фавориткою букмекерів була запальна пампушка з Ізраїлю Нетта. Але фактично перед самим півфіналом уперед вирвалася полум'яна кіпріотка Елені Фурейра

Іще одна невеличка інтрига: чому в Росії не показали перший півфінал у прямому ефірі, а замість цього запропонували насолодитися перипетіями серіалу. Є версія, що через учасника з Ірландії, котрий «пропагує гей-цінності». Двійко закоханих хлопців, які несуть особливу загрозу для скрєп, у номері дійсно є.

Як відомо, великий резонанс – і в Україні, і в Білорусі – викликав той факт, що останню на «Євро баченні» представляв киянин Микита Алексєєв, він же Alekseev.

Якщо українці дорікали виконавцеві браком патріотизму, то білоруси – тим, що він – не білорус, та й до пісні було багато претензій. Хай там як, але хлопчина, у якого від під час виступу від хвилювання страшенно тремтіли руки, таки до фіналу не потрапив.

Нагадаємо, учасник від України, Melovin виступить останнім, 18-м, у другому півфіналі конкурсу. Він відбудеться 10-го травня, а фінал – 12-го.

 

Telegram Channel