Курси НБУ $ 39.57 € 42.16
Сьогодні на Волинь прибуде Патріарх Філарет

Патріарх Філарет зустрінеться з духовенством, владою і ЗМІ

Корреспондент.net

Сьогодні на Волинь прибуде Патріарх Філарет

10-го травня 2018 року, у день пам'яті преподобного Стефана єпископа Володимир-Волинського, Святійший Патріарх Філарет у співслужінні запрошенного єпископату та духовенства очолить святкову Літургію у кафедральному соборі Різдва Христового

Офіційна програма Першосвятительського візиту Святійшого Патріарха Київського і всієї Руси-України до Володимир-Волинської єпархії розрахована на два дні, повідомляє Володимир-Волинська єпархія УПЦ КП на своїй сторінці у «Фейсбуці». 

Там наступного дня, у день пам'яті преподобного Стефана єпископа Володимир-Волинського о 10 годині його Святість у співслужінні запрошенного єпископату та духовенства очолить Божественну Літургію у кафедральному соборі.

9 травня Патріарха духовенство та влада міста зустрінуть на кордоні міста Володимир-Волинський. Далі він відбуде до кафедрального собору Різдва Христового. Там наступного дня, у день пам'яті преподобного Стефана єпископа Володимир-Волинського о 10 годині його Святість у співслужінні запрошенного єпископату та духовенства очолить Божественну Літургію у кафедральному соборі. О 12годині відбудеться Літія біля стели пам'яті героїв на центральній площі. Після цього Патріарх Філарет поговорить з представниками влади та ЗМІ у приміщенні міської ради.

Telegram Channel