Курси НБУ $ 39.57 € 42.12
Євробачення 2018: букмекери змінили прогнози та назвали «нового» переможця

Виступали учасники з 19 країн.

znaj.ua

Євробачення 2018: букмекери змінили прогнози та назвали «нового» переможця

Вони назвали нового фаворита конкурсу

В столиці Португалії, Лісабоні 8 травня пройшов перший півфінал міжнародного пісенного конкурсу Євробачення 2018. Про це повідомляють ЗМІ, пише портал Знай.

Виступали  учасники з 19 країн. За результатами голосування до фіналу Євробачення 2018 пройшли: Естонія, Албанія,Литва, Австрія, Чехія, Ізраїль, Болгарія, Кіпр , Фінляндія та Ірландія. Однак прогнози букмекерів змінилися. Так, за результатами першого півфіналу до списку можливих переможців внесли представницю з Литви – Єву Засімаускайте, яка виконала на сцені Алтіс-Арени зворушливу баладу When We’re Old. Раніше співачка посідала 22 сходинку в списку фаворитів букмекерів, а тепер розташовується на п’ятому місці.

За даними аналітичного порталу Oddschecker, в списках фаворитів букмекерів, змінилися лідери. Раніше перемогу пророчили співачці з Ізраїлю Нетті Барзілай, то тепер вона росідає лише третє місце.

За результатами першого півфіналу до списку можливих переможців внесли представницю з Литви – Єву Засімаускайте, яка виконала на сцені Алтіс-Арени зворушливу баладу When We’re Old. Раніше співачка посідала 22 сходинку в списку фаворитів букмекерів, а тепер розташовується на п’ятому місці. 

На цей момент фаворитом букмекерів, є учасниця з Кіпру – Елені Фурейра. ЇЇ приголомшливий виступ і виконанням пісні Fuego, закривав перший півфінал конкурсу.Також є великі шанси і у представника з Норвегії – Олександра Рибака, він виступить у другому півфіналі конкурсу 10 травня з піснею That’s How You Write A Song. Букмекери розмістили цого на другій сходинці в рейтингу. Нагадаємо, що він вже перемагав на Євробаченні в 2009 році.

Варто відзначити, що українська співачка Руслана, яка принесла нашій країні першу перемогу на "Євробаченні", готує масштабне шоу, яке відбудеться перед фіналом пісенного конкурсу в Лісабоні. Концерт називатиметься Wild Energy і буде проходити на центральній площі португальської столиці Праса-ду-Комерсіо.

Жителі Лісабона, українська громада Португалії і фани конкурсу більш ніж з 40 країн світу стануть свідками шоу Руслани в суботу 12 травня о 18:00 за місцевим часом, безпосередньо перед початком трансляції фіналу Євробачення.

Жителі Лісабона, українська громада Португалії і фани конкурсу більш ніж з 40 країн світу стануть свідками шоу Руслани в суботу 12 травня о 18:00 за місцевим часом, безпосередньо перед початком трансляції фіналу Євробачення. 

У своєму шоу відома у всьому світі українка звернеться до шанувальників конкурсу з важливим меседжем про необхідність переходу до поновлюваних джерел енергії."Євробачення має величезну аудиторію і вплив. Його місією може стати популяризація в світі прогресивних цінностей. Відновлювані джерела енергії - це чиста енергія стихій, енергія зцілення для планети і людства, енергія миру. Енергія Землі, Сонця, Вітру, первозданна енергія допоможе зберегти Планету, вона вільна від воєн і політики, за яку не воюватимуть, яку не зможуть викрасти. Це Енергія, яка дається нам даром, невичерпна і безмежна. Закликаю нас переходити на Чисту Енергію, Renewable Energy ".

Крім того, спеціально для виступу в рамках Євробачення-2018 Руслана готує дует зі всесвітньо відомим українським музикантом. Його ім'я буде оголошено 11 травня - за один день до початку шоу.

Telegram Channel