Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Вчетверте «Юний патріот» зібрав школярів району

Свято триватиме три дні

Володимир-Волинська РДА

Вчетверте «Юний патріот» зібрав школярів району

Урочисте відкриття розпочалося вшануванням пам'яті загиблих у Другій світовій війні, героїв Небесної Сотні, воїнів, що загинули, відстоюючи суверенітет держави під час проведення антитерористичної операції на Сході та урочистого виконання Гімну України

Учора, в урочищі Лісне Володимир-Волинського району стартував четвертий районний національно-патріотичний, військово-туристично-спортивний зліт «Юний патріот», на який прибуло понад 200 учнів із усіх шкіл району та одна команда – із Ковельщини. Про це повідомляє відділ з питань внутрішньої політики та інформаційної діяльності апарату Володимир-Волинської райдержадміністрації.

Відкриваючи зліт, начальник відділу освіти, молоді та спорту райдержадміністрації Оксана Бігун побажала учасникам команд хорошого відпочинку, спортивної удачі, наснаги, впевненості у власних силах, перемог у змаганнях та веселого і цікавого дозвілля.

Далі ж організаційний комітет підготував для юних патріотів чимало цікавих конкурсів та забав, які триватимуть три дні.

З вітальним словом до юнаків та дівчат звернулися також керівник апарату райдержадміністрації Сергій Романюк, заступник голови районної ради Алла Мельник, депутат районної ради Андрій Оніщук та представники 14-ї ОМБр і прикордонного загону.

На захід завітали і голови об'єднаних територіальних громад: Віктор Поліщук, Ігор Пальонка та В’ячеслав Католик.

Гарний настрій присутнім подарували вихованці вокального та хореографічного гуртків районного Будинку школяра, які виступили із кількома вокально-хореографічними композиціями. Далі ж організаційний комітет підготував для юних патріотів чимало цікавих конкурсів та забав, які триватимуть три дні.

Telegram Channel