Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Паулу ФОНСЕКА: «Шахтар» продовжить грати у красивий футбол» (Відео)

Скільки б Фонсека не вигравав українську Прем’єр-Лігу, все одно про його силу судитимуть за виступами у Лізі чемпіонів, а при ньому «гірники» можуть похвастатися лише 1/8 фіналу.

Фото sport.ua.

Паулу ФОНСЕКА: «Шахтар» продовжить грати у красивий футбол» (Відео)

45-річний тренер підписав новий дворічний контракт із донецьким клубом

«Я дуже щасливий! У мене було бажання продовжити свою кар’єру в «Шахтарі», – заявив Паулу Фонсека в коментарі sport.ua і додав: – Також хотів переконатися, що і президент клубу Ринат Ахметов, інші працівники і футболісти, хочуть, щоб я залишився і продовжив роботу, котру ми розпочали два сезони тому…

«Для мене любов уболівальників клубу стала додатковим стимулом залишитись тут».

«Шахтар» і надалі продовжить грати у красивий, атакуючий футбол. Вірю, що наші фантастичні уболівальники матимуть привід порадіти за свою команду, яку вони неймовірно люблять. Для мене їхня любов стала додатковим стимулом залишитись тут. Я чудово усвідомлюю, що легко не буде. Правда в тому, що «Шахтар» справді проходить «війну» в чемпіонаті: ми б’ємося в одиночку. Багато хто проти нас, але це нас робить сильнішими і допомагає зрозуміти: щоб перемагати, треба бути на поряд сильнішими за інших», – наголосив португальський спеціаліст.

Нагадаємо, що португалець працює з командою із літа 2016 року. За цей час «Шахтар» двічі вигравав чемпіонат і Кубок України, а також здобув Суперкубок України. В Лізі чемпіонів команда пробилась до 1/8 фіналу.

Telegram Channel