Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
Що робити з «Інтером» так і не вирішили

До цього питання планують ще повернутися.

Вголос.

Що робити з «Інтером» так і не вирішили

Нацрада з питань телебачення перенесла розгляд скандального концерту до «Дня перемоги», що транслювали на «Інтері» 9 травня

Про це з посиланням на сюжет ТСН повідомляє портал Вголос.

Нацрада розпочала засідання не з цього питання, а взялася карати канали за радянські фільми на кшталт «Любов та голуби» або ж «Службовий роман». У переліку «Інтер» та «ВІА медіа» було до десятка заборонених фільмів в ефірі, тільки одна стрічка в ефірі 1+1 («Службовий роман»), але попри кількісну різницю, деякі члени Нацради запропонували розглядати питання пакетом – мовляв порушення однакові, кара має бути одною на всіх. Із чим погодилися не всі.

 Нацрада розпочала засідання не з цього питання, а взялася карати канали за радянські фільми на кшталт «Любов та голуби» або ж «Службовий роман»

Повідомляється, що четверо членів Нацради з п’яти після перерви неочікувано проголосували за перенесення питання «Інтера».  Відтермінувати розгляд запропонував не сам телеканал, а член Нацради Сергій Костинський. До того ж,  до скандального концерту 9 травня Нацрада взагалі не дійшла – повернутися до цього питання обіцяють згодом.

Нагадаємо, в Україні розгорівся скандал через те, що на 9 травня телеканал «Інтер» відзняв концерт, присвячений «дню перемоги», де ведучі заявляють про перейменування вулиць в Україні «іменами фашистських злочинців». 

Telegram Channel