Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
У Любешові вручили сертифікати випускникам «Університету третього віку»

Самі ж "студенти" виконали українські народні пісні, які нікого не залишили байдужими.

Тамара Урядова

У Любешові вручили сертифікати випускникам «Університету третього віку»

Вчора у великому залі Любешівського районного будинку культури відбулося свято молодості душі, жартів і дотепів. Адже саме на ноті сміху пройшов випускний у незвичному місцевому виші

Вітання приймали «студенти» від директора територіального центру Миколи Демиха, при якому й діє цей «університет», відповідальної за робуту "вузу" Тетяни Баранової, «старости групи» Ганни Кух та секретаря Любешівської селищної ради Володимира Сергійчука. Також традиційно «ректор» Микола Олексійович вручив слухачам «Університету третього віку» сертифікати, котрі засвідчують, що вони прослухали курси лекцій, і побажав гарно відпочити за канікули, котрі триватимуть до жовтня. Відтак подякував тим спеціалістам та організаціям, керівництву селищної та районної рад, райдержадміністрації, які співпрацюють, підтримують і допомагають «університету».

Самі ж "студенти", а це вже відомий і в Білорусі аматорський гурт «Калинонька», виконали українські народні, переважно жартівливі, пісні, гуморески, були й театралізовані дійства побутового характеру про взаємини чоловіків та дружин, які нікого не залишили байдужими.

Самі ж "студенти", а це вже відомий і в Білорусі аматорський гурт «Калинонька», виконали українські народні, переважно жартівливі, пісні, гуморески, були й театралізовані дійства побутового характеру про взаємини чоловіків та дружин, які нікого не залишили байдужими. Тож присутні в залі не шкодували долонь для аплодисментів. А от буквально зірвався зал оваціями, коли жіночки-студентки затанцювали… реп. Також авторські поезії прозвучали від Ганни Шукалович (Ганки Поліскої). Завершився захід спільним виконанням всіма присутніми відомих пісень, як-от «Волинь моя», а також словами вдячності гурту «Калинонька» та його керівнику – заслуженому працівнику культури України Ніні Дащенко.

Тамара Урядова

Telegram Channel