Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
Гузь не хоче Порошенка-президента, а кого хоче – ще не знає

Ігор Гузь

Фото: ЗІК

Волинь-нова

Гузь не хоче Порошенка-президента, а кого хоче – ще не знає

Народний депутат заявив, що через свою позицію готовий і до обшуків, і до кримінальних проваджень, і навіть до замовних сюжетів на центральних ЗМІ

Про це Ігор Гузь повідомив на своїй сторінці у Фейсбук

«Я поставив свій підпис під поданням про ініціювання питання про усунення Президента України Порошенка П.О. з посту в порядку імпічменту, – написав він. – Вже досить таки давно не приховую, що буду робити все можливе, аби Петро Олексійович не переобрався на посаду Президента. Я не схильний сприймати те, що відбувалося в країні за останні чотири роки, як суцільну «зраду», але глибоко переконаний, що другий термін діючого президента нічого хорошого Україні не принесе.

Більше того, спілкуючись із виборцями, а також тими, хто приймає рішення у цій країні, я бачу, що і шанси переобратися у Порошенка - відсутні. Жодна з тем, на яких він хоче набрати електоральні бали, не дасть відповідного результату. Ні євроінтеграційний поступ, ні питання, які пов’язані з ситуацією на сході країни, ні релігійна тематика. Це все, у випадку дотикання до персони Порошенка, не спрацює. Хоча, я мушу визнати, що, на відміну від Ющенка, діючий гарант буде усіма силами чіплятися за владу, зокрема, використовуючи силовий апарат примусу.

На Ваше запитання, хто наступний - наразі в мене відповіді немає. Так буває…

На Ваше запитання, хто наступний - наразі в мене відповіді немає. Так буває…

Всі ознайомленні з рейтингами і бачать тенденції. Серед системних політиків стабільну першість тримає Тимошенко. Хоча існує величезний запит на нові обличчя. І тут - багато знаків запитань. Думаю, ближче до осені все стане більш-менш зрозумілим. І тоді кожен визначиться, в тому числі і я.

Знаю, що «оперативна команда» Банкової відслідковує всі такі політичні реверанси, тому готовий до відкриття кримінальних проваджень, обшуків чи замовних сюжетів на центральних ЗМІ. Після Януковича таких боятися - це себе не поважати!

Все буде добре! Прорвемося)», – зазначив нардеп від Волині.
 

Telegram Channel