Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Після випадків масового отруєння дітей Кернес вирішив охороняти усі харківські школи

Сподіватимемося, що допоможе...

Новое время

Після випадків масового отруєння дітей Кернес вирішив охороняти усі харківські школи

Йдеться про встановлення відеоспостереження

Після масового отруєння дітей в одній зі шкіл Харкова влада міста вирішила взяти під охорону всі середні загальноосвітні заклади.

Про це повідомив Харківський міський голова Геннадій Кернес на своїй сторінці в Facebook, інформує Новое время.

"З 1-го вересня цього року всі школи міста будуть взяті під охорону за рахунок бюджету Харкова. Абсолютно всі", - заявив мер міста.

До початку нового навчального року ми встановимо камери в найбільших школах, в тому числі і в тій, в якій сьогодні сталася надзвичайна подія. До кінця 2018 року понад сто шкіл будуть обладнані системами відеоспостереження.

За його словами, в рамках проекту Безпечна школа у всіх середніх освітніх закладах встановлять відеоспостереження. Гроші на системи відеоспостереження закладені в бюджет міста на 2018 рік.

"До початку нового навчального року ми встановимо камери в найбільших школах, в тому числі і в тій, в якій сьогодні сталася надзвичайна подія. До кінця 2018 року понад сто шкіл будуть обладнані системами відеоспостереження", - повідомив Кернес.

Нагадаємо, що 22 травня в Харкові в школі №3 розпорошили невідому речовину. Інцидент стався близько 11:20 під час перерви в районі туалетів на другому поверсі.

За даними Міністерства охорони здоров'я, в лікарню доставили 37 осіб. Серед постраждалих - один учитель. Зараз в лікарні знаходяться 12 дітей.

Telegram Channel