Курси НБУ $ 39.64 € 42.30
Рівненщина запрошує на фестиваль «Поліський краю дорогий»

Крім музикантів, організатори фестивалю запрошують до участі народних умільців, підприємців.

Ghenady/Flickr

Рівненщина запрошує на фестиваль «Поліський краю дорогий»

29 травня 2018 року у Будинку культури села Горбаків Гощанського району Рівненської області відбудеться обласний фестиваль-конкурс «Поліський краю дорогий»

Цей творчий форум дев’ять років тому започаткував уродженець Горохівщини, а сьогодні –  директор навчально-методичного центру естетичного виховання учнів професійно-технічних навчальних закладів у Рівненській області Володимир Климюк.

У Горбаків традиційно  заспівати пісні волинських і рівненських авторів з’їжджаються у третій день Трійці виконавці та колективи Рівненщини і Волині.

Відтоді у Горбаків традиційно  заспівати пісні волинських і рівненських авторів з’їжджаються у третій день Трійці виконавці та колективи Рівненщини і Волині.

Назва фестивалю – це рядок із пісні Степана Кривенького «Волинь моя»! Учасниками кількох зустрічей був народний аматорський хор «Хлібодар»  Будинку культури села Вільхівка Горохівського району, створений автором гімну Волині, а також народний аматорський колектив «Освітянка», солісти  з Горохівщини.

У програмі цьогорічного фестивалю – виставка-ярмарок майстрів народних ремесел, презентація та дегустація продукції місцевих виробників.

Для участі у пісенному дійстві потрібно подати заявку  на електронну адресу навчально-методичного центру естетичного виховання учнів професійно-технічних навчальних закладів у Рівненській області [email protected].

Telegram Channel