Курси НБУ $ 39.60 € 42.28
Двоє п’яних самі напросилися у відділок поліції

Вирішується питання про відкриття кримінального провадження.

Патрульна поліція Рівненської області

Двоє п’яних самі напросилися у відділок поліції

Учора під час патрулювання на вулиці Гагаріна у Рівному, інспектори помітили чоловіка і жінку, пасажирів припаркованого таксі, які почали показували нецензурні жести в бік працівників поліції

Правоохоронці вирішили провести профілактичну бесіду з невідомими громадянами, однак жінка під час спілкування нецензурно висловлювалась в бік поліцейських, на зауваження не реагувала та згодом почала провокувати конфлікт, шарпати за формений одяг і нанесла інспектору тілесні ушкодження.

40-річну громадянку інспектори передали слідчо-оперативній групі.

Поліцейські затримали та освідували цих осіб. На 27-річного громадянина інспектори винесли постанову за ч.1 ст.178 КУпАП (поява в громадських місцях у п'яному вигляді, що ображає людську гідність і громадську мораль) та протокол за ст.173 КУпАП (Дрібне хуліганство, тобто нецензурна лайка в громадських місцях, образливе чіпляння до громадян та інші подібні дії, що порушують громадський порядок і спокій громадян).

40-річну громадянку, яка порушувала громадський спокій та чинила опір працівникам поліції, інспектори передали слідчо-оперативній групі для з'ясування усіх обставин.

Джерело: Патрульна поліція Рівненської області
Telegram Channel