Курси НБУ $ 39.64 € 42.30
У Ковелі визначали кращих танцюристів краю

У суддівській колегії змагань – відомі фахівці з нашої країни та з сусідньої Польщі.

Сергій Боярчук

У Ковелі визначали кращих танцюристів краю

На відкритому Кубку Волині з танцювальних видів спорту, який вже традиційно проводиться наприкінці травня в Ковелі участь взяли представники спортивних клубів із найбільших міст нашої області, деяких районних центрів, а також гості зі Львова, Рівного та Ужгорода

Переможців визначали в декількох вікових групах та категоріях. Найчисельніше  представництво було серед наймолодших учасників змагань. Цьогоріч вони дебютували у заходах подібного рівня, але вже мріють про майбутні перемоги на престижних танцювальних майданчиках.

Професійні пари мають змогу вчергове підвищити свою майстерність, підготуватися до змагань Всеукраїнського та міжнародного рівня.

– Це свідчить про підвищення інтересу до танців, їх популярність серед дітей та молоді в нашому краї, – говорить Сергій Кравчук, голова осередку танцювальних видів спорту у Волинській області, головний суддя відкритого Кубку Волині. – Що стосується більш професійних пар – то вони мають змогу вчергове підвищити свою майстерність, підготуватися до змагань Всеукраїнського та міжнародного рівня.

Сергій БОЯРЧУК

Telegram Channel