Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
На Одещині водій поїхав під поїзд: загинула молода жінка, травмовано двоє дітей

Трагедія на рівному місці...

УНІАН

На Одещині водій поїхав під поїзд: загинула молода жінка, травмовано двоє дітей

Вочевидь, думав проскочити...

В Кодимському районі Одеської області пасажирський потяг зіткнувся з мікроавтобусом. Внаслідок інциденту загинула одна особа, ще троє - травмовані.

Як повідомляє УНІАН з посиланням на відділ комунікації поліції Одеської області, інцидент стався на Александровському залізничному переїзді.

Як встановили правоохоронці, водій мікроавтобусу «Nissan», в салоні якого знаходились п’ятеро пасажирів, попри світлові та звукові сигнали, виїхав на регульований переїзд, де зіткнувся з пасажирським потягом.

У результаті аварії 26-річна пасажирка загинула. Ще троє осіб, двоє з яких – діти віком 2 та 9 років, доставлені до Кодимської центральної районної лікарні.

«У результаті аварії 26-річна пасажирка загинула. Ще троє осіб, двоє з яких – діти віком 2 та 9 років, доставлені до Кодимської центральної районної лікарні», – зазначається у повідомленні.

За фактом пригоди відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) КК України.

Триває слідство. 

Telegram Channel