Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
У Києві Елтон Джон зустрівся з дитиною, яку йому не дали всиновити

"Антиснід" Олени Пінчук організував легендарному артистові зустріч з 10-річним Львом Агєєвим.

Укрмедіа

У Києві Елтон Джон зустрівся з дитиною, яку йому не дали всиновити

10-річного хлопчика з Макіївки співак хотів усиновити 2009 року

 28 травня у Києві відбувся спеціальний "Кураж Базар", гостем якого став легендарний співак Елтон Джон. В рамках візиту до Києва сер Елтон провів зустріч з українськими борцями зі Снідом та поспілкувався з ВІЛ-позитивними людьми, передає Ukr.Media.

Також фонд "Антиснід" Олени Пінчук організував легендарному артистові зустріч з 10-річним Львом Агєєвим, якого Елтон Джон хотів усиновити у 2009 році. Щоб зустрітися зі співаком хлопчик з рідним батьком приїхали на фестиваль Кураж Базар на арт-заводі Платформа.

Елтону Джону і його партнеру Девіду Фернішу відмовили, оскільки в нашій країні не визнають одностатеві шлюби і чоловіки вважалися одинаками, а дитина має рости в повної сім'ї.

Вперше музикант і Лев зустрілися в Макіївці Донецької області. Тоді Елтон Джон відвідав дитячий будинок, в якому живуть діти з ВІЛ/СНІД, і побачив 1,5-річного Лева. Малюк настільки запав у душу співакові, що той зважився негайно усиновити його.

Однак, йому і його партнеру Девіду Фернішу відмовили, оскільки в нашій країні не визнають одностатеві шлюби і чоловіки вважалися одинаками, а дитина має рости в повної сім'ї.

Зазначимо, що 71-річний всесвітньо відомий співак Елтон Джон є громадським діячем і в 1992 році заснував Фонд Елтона Джона з боротьби зі Снідом.

А в 2012 році зробив шокуюче визнання про те, що мав померти від захворювання, але доля якимось неймовірним дивом вберегла його від зараження ВІЛ.

Telegram Channel