Курси НБУ $ 39.59 € 42.26
82 роки – вдалий час будувати кар’єру

Все почалося із невеликого оповідання.

BookMix.ru

82 роки – вдалий час будувати кар’єру

Британка у такому поважному віці вирішила стати письменницею

Інтернет-портал The Guardian повідомив про цікаве відкриття в світі літератури. Валлійске видавництво Honno підписало контракт з 82-річною Міррою Стенфорд-Сміт з нагоди випуску її дебютної письменницької роботи - роману-трилогії про пригоди Ніка Талбота, 16-річного підлітка, в єлизаветинській Англії. Про це розповідає портал BookMix.ru.

 Літня письменниця за фахом вчителька, режисер і актор

Літня письменниця за фахом вчителька, режисер і актор. Свою першу розповідь Стенфорд-Сміт написала влітку минулого року. Майбутній автор, якій на той момент було 81 рік, відіслала своє творіння на радіо BBC. Звідти прийшов схвальний відгук, після чого жінка вирішила спробувати себе в більш великому форматі.

За рік пенсіонерка написала і опублікувала перший роман – видання The Great Lie («Велика брехня») надійшло в продаж тиждень тому. Книга була помічена видавництвом Honno. В результаті згодом усі дізналися, що видавництво уклало контракт з письменницею на випуск трилогії.

В основі трилогії, крім пригод 16-річного Талбота, планується описати ситуацію суперництва між Крістофером Марло і Вільямом Шекспіром. Крістофер Марло є одним з найвизначніших представників єлизаветинської драми. Марло загинув при досить загадкових обставинах в 29-річному віці в 1593 році. Існує версія, що він особисто підлаштував свою загибель і став писати під ім'ям Вільяма Шекспіра.

Telegram Channel