Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
Збірна Іспанії за добу до початку ЧС з футболу... поміняла головного тренера!

Новий головний тренер збірної Іспанії.

УНІАН

Збірна Іспанії за добу до початку ЧС з футболу... поміняла головного тренера!

Замість Хулена Лопетегі одного з фаворитів змаггань очолить Фернандо Йерро

Головний тренер збірної Іспанії з футболу Хулен Лопетегі звільнений зі свого поста, повідомив на спеціальній прес-конференції президент Федерації футболу Іспанії Луїс Рубіалес. Тренер звільнений за некоректну поведінку, коли він таємно від керівництва Федерації футболу країни провів переговори з мадридським "Реалом", повідомляє УНІАН з посиланням на іспанську Marca.

Ми дякуємо Хуліо за все, що він зробив, тому що він один з великих людей, завдяки яким, ми знаходимося тут, на ЧС в Росії. Але ми змушені його звільнити.

«Ми дякуємо Хуліо за все, що він зробив, тому що він один з великих людей, завдяки яким, ми знаходимося тут, на ЧС в Росії. Але ми змушені його звільнити. Повинно бути ясно, що всі працівники іспанської федерації мають деякі зобов'язання, які повинні бути виконані», - зазначив Рубіалес.

Раніше стало відомо, що Лопетегі вирішили звільнити після таємних переговорів з мадридським "Реалом" та підписання контракту, про що стало відомо напередодні.

Частина гравців національної команди, на чолі з Серхіо Рамосом, виступали категорично проти зміни наставника напередодні світової першості.

Збірна Іспанії свій перший і дуже важливий матч ЧС-2018 проти команди Португалії проведе вже у п'ятницю, 15 червня, на стадіоні "Фішт" в Сочі.

Збірна Іспанії вже й призначила нового головного тренера. Ним став Фернандо Йерро, який займав до останнього часу посаду спортивного директора команди. Він буде працювати з національною збірною під час ЧС-2018.

Про це повідомляє офіційний сайт Федерації футболу Іспанії. Іспанці проведуть прес-конференцію за участю Йерро в російському Краснодарі сьогодні ввечері.

Йерро працював головним тренером у клубі "Ов'єдо" з 2016-го по 2017 рік.

Telegram Channel