Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
Класика української літератури перетвориться на історичний екшен

Зйомки фільму планують розпочати цього місяця.

KP.UA.

Класика української літератури перетвориться на історичний екшен

До знімальної групи фільму «Захар Беркут», що створюється компанією Kinorob за підтримки Держкіно, приєдналися фахівці з Голлівуду

Про це повідомляє Depo.ua з посиланням на прес-службу Держкіно.

«Разом із режисером Ахтемом Сеітаблаєвим як співрежисер над стрічкою працюватиме Джон Вінн. Продюсерами фільму з американської сторони виступлять Джефф Райс, Юрій Карновський і Раджа Коллінз», - ідеться у повідомленні.

Як зазначають в компанії Kinorob, за всю творчу та змістову частину «Захара Беркута» відповідатиме українська команда на чолі з Сеітаблаєвим. Голлівудські партнери забезпечуватимуть комунікацію з міжнародним акторським складом стрічки та допомагатимуть просувати проект на північноамериканському ринку.

 Голлівудські партнери забезпечуватимуть комунікацію з міжнародним акторським складом стрічки та допомагатимуть просувати проект на північноамериканському ринку.

За словами Сеітаблаєва, співпраця з американськими партнерами - це шанс розповісти світові цю героїчну історію, показати далеко за межами країни красу Карпат, давні традиції, познайомити з культурою, побутом, українською музикою.

У творчому доробку Джеффа Райса понад 90 проектів, зокрема фільми «План втечі» з Арнольдом Шварценеггером та Сільвестром Сталлоне, «Вцілілий» за участю Марка Волберга, «Два стволи» з Дензелом Вашингтоном і Марком Волбергом. Його колега Раджа Коллінз продюсував стрічки «Реальні спогади міжнародного вбивці», «Прискорення» та інші. А режисер і продюсер Джон Вінн працював на знімальному майданчику з режисером Гільєрмо дель Торо та компанією Marvel.

Зйомки «Захара Беркута» розпочнуться в середині червня у Карпатах. Повний акторський склад фільму буде оголошено незабаром. Прем'єра стрічки запланована на 2019 рік.

Telegram Channel