Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Діти зможуть зіграти разом із командою зірок «Динамо» в рамках Leopolis Jazz Fest

Фото: прес-служба Leopolis Jazz Fest

Діти зможуть зіграти разом із командою зірок «Динамо» в рамках Leopolis Jazz Fest

1 липня, у Львові відбудеться футбольне свято пам'яті Андрій Баля з нагоди 124 річниці львівського футболу та в рамках цьогорічного Leopolis Jazz Fest

На поле стадіону «Арена-Львів» вийдуть зірки київського «Динамо». Разом, на честь видатного тренера, вони зійдуться в товариських матчах із друзями та колегами Андрія Баля, зірками й партнерами фестивалю Leopolis Jazz Fest.

Згідно з повідомленням, 100 дітлахів віком від 6 до 10 років отримають нагоду зіграти разом з командою зірок «Динамо». Для цього необхідно до 22 червня безкоштовно зареєструватися на сайті city-adm.lviv.ua/100kids.Про це повідомляє прес-служба фестивалю, пише mind.

«На поле стадіону «Арена-Львів» вийдуть зірки київського «Динамо». Разом, на честь видатного тренера, вони зійдуться в товариських матчах із друзями та колегами Андрія Баля, зірками й партнерами фестивалю Leopolis Jazz Fest», – йдеться в повідомленні.

Андрій Баль – видатний український футболіст та футбольний тренер; майстер спорту міжнародного класу, заслужений майстер спорту; володар Кубка володарів кубків УЄФА, чотириразовий чемпіон СРСР; срібний призер чемпіонату Європи з футболу 1988 року; бронзовий призер Олімпійських ігор 1980 року, учасник чемпіонатів світу 1982 та 1986 років.

Leopolis Jazz Fest (раніше Alfa Jazz Fest) – міжнародний джазовий фестиваль, який щорічно проходить в останні вихідні червня у Львові. Перший фестиваль відбувся 2011 року. Його творчий куратор – джазовий експерт Олексій Коган – людина вельми авторитетна у світі джазу.

Telegram Channel