Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
У Голлівуді планують зняти фільм про пишнотілу супергероїню

112

У Голлівуді планують зняти фільм про пишнотілу супергероїню

Жінка на екрані буде літати і використовувати здібність до телекінезу

Голлівудська кінокомпанія Sony Pictures має намір випустити блокбастер про супергероїню, яка відрізняється своєю фігурою. Жінка, що наділена надзвичайними здібностями ,отримала ім'я Фейс (Віра – англ.). Її суперсила – це телекінез, вміння літати, а також життєрадісність, повідомляє 112 з посиланням на Deadline.

У звичайному житті Фейс буде працювати журналісткою в Лос-Анджелесі. Жінка захоплюється поп-культурою і науковою фантастикою. А у вільний від роботи час вона займається порятунком людей, використовуючи здатність до телекінезу.

У звичайному житті Фейс буде працювати журналісткою в Лос-Анджелесі. Жінка захоплюється поп-культурою і науковою фантастикою.

 За сценарій до картини буде відповідати автор "Американських богів" і "Чорних вітрил" Марія Мельник. А продюсерами картини призначені Тобі Джаффе, Ніл Моріц і Ден Мінтц.

Перша згадка про цю супергероїню відбулася в коміксі видавництва Valiant Comics в 1992 році. Тоді вона позиціонувалася, як учасниця команди супергероїв під назвою Провісники.

Telegram Channel