Курси НБУ $ 39.60 € 42.28
Українська анімаційна стрічка здобула гран-прі (відео)

Мультфільм вже здобув ряд престижних нагород.

Читомо.

Українська анімаційна стрічка здобула гран-прі (відео)

Екранізація балади Тараса Шевченка перемогла на фестивалі «Відкрита Ніч «Дубль 21»

Художня робота Андрія Щербака «Причинна» здобула головну нагороду кінофестивалю «Відкрита Ніч «Дубль 21». Про це з посиланням на сайт ДержКіно розповідає портал Читомо.

Зазначається, що гран-прі фестивалю становить 50 тисяч гривень.

 До конкурсної програми фестивалю цього року увійшли 9 ігрових стрічок, 7 документальних та 5 анімаційних.

Одночасно з Києвом покази короткометражних фільмів українських режисерів проходили на 80 майданчиках України та за кордоном. До конкурсної програми фестивалю цього року увійшли 9 ігрових стрічок, 7 документальних та 5 анімаційних.

До складу журі фестивалю увійшли: продюсер Сергій Лавренюк, режисер та продюсер Валерія Сочивець, оператор Ярослав Пілунський, акторка Наталія Васько, кінокритик Лук’ян Галкін, звукорежисер Артем Мостовий, актор та волонтер Мирослав Гай, продюсер Анастасія Буковська та режисер Ростислав Держипільський.

Кінофестиваль «Відкрита Ніч» існує з червня 1997 року як огляд найцікавіших здобутків саме українського кіно. На сьогодні фестиваль є своєрідною лабораторією з перевірки нових ідей для вітчизняних кінематографістів та пошуку молодих талантів, які можуть стати новими обличчями українського і світового кіно.

 

Telegram Channel