Курси НБУ $ 39.00 € 42.16
Обговорили майбутню діяльність Луцького молодіжного центру

Молоді й активні хочуть працювати

Молодіжна платформа

Обговорили майбутню діяльність Луцького молодіжного центру

Участь взяв навіть заступник Міністра молоді та спорту Олександр Ярема

Сьогодні, 12 липня, за ініціативи Департаменту сім’ї, молоді та спорту Луцької міської ради та громадської організації «Молодіжна платформа», представники молоді та влади говорили про майбутню діяльність Луцького молодіжного центру.

«Партнери або волонтери з міжнародних організацій із різних країн, не тільки вже Європи, але і світу теж за честь вважають приїхати волонтерити саме сюди і розвивати молодіжне середовище Луцька та Волині», – сказав заступник Міністра молоді та спорту Олександр Ярема.

Партнери або волонтери з міжнародних організацій із різних країн, не тільки вже Європи, але і світу теж за честь вважають приїхати волонтерити саме сюди і розвивати молодіжне середовище Луцька та Волині.

Луцький молодіжний центр знаходиться у парковій частині міста, біля входу до колишнього іподрому.

«Це приміщення дуже хороше і потенційно цікаве для того, щоб розвивати власне молодіжну роботу в Луцьку. Але не тільки в цих стінах, та і навколо», – наголошує заступник міністра молоді та спорту.

Він зазначає, що дуже важливо, щоб молодіжна робота здійснювалася на партнерських засадах. Влада не може самостійно все вирішувати, і саме молодіжні центри є кроком у правильному напрямку. Такі центри є просторами для комунікації між владою та молодими людьми.

Окрім зустрічі з Олександром Яремою, представники молодіжних громадських організацій та члени Молодіжної ради мали можливість долучитися до планування Луцького молодіжного центру шляхом інтерактивного мапування. У кожній кімнаті майбутнього центру були чисті плакати, на яких учасники події писала та малювала своє бачення діяльності молодіжного простору. Загалом виділили десять зон, вісім із яких знаходяться всередині приміщення, та дві – на території центру.

Після загальних напрацювань представники молоді презентували результати не лише зовнішнього вигляду Луцького центру, але і його функціональної роботи.

Telegram Channel