Курси НБУ $ 39.60 € 42.28
Рожищани здобули перемогу на Міжнародному фесті «Зіркові хвилі Світязя 2018»

Віртуозні гітаристи з ансамблю «Ad libitum» отримали найвищу нагороду фестивалю-конкурсу – «Гран-прі».

Фото із Фейсбуку

Рожищани здобули перемогу на Міжнародному фесті «Зіркові хвилі Світязя 2018»

Днями в урочищі Гряда, що на Світязі, відбувся Міжнародний фестиваль-конкурс мистецтв «Зіркові хвилі Світязя 2018»

Фестиваль пройшов на дуже високому рівні. Організатори зробили все можливе для того, щоб учасники відчували себе комфортно і щасливо, пише Район.Рожище.

У фестивалі взяли участь вихованці КЗ «Рожищенського будинку дитячої творчості» міста Рожище.

Щоразу талановиті юні рожищани привозять нагороди. Цього разу фортуна теж була на їх стороні. Зокрема, віртуозні гітаристи з ансамблю «Ad libitum» (керівник Ірина Сіробаба), отримали найвищу нагороду фестивалю-конкурсу – «Гран-прі». Зіркове журі у складі Мар’яна Шуневич,Віктора Дужич-Ніколайчука, Сергія Кравчука, Оксани Заремської та Ігоря Нетлюха не могли залишитися байдужими від дивовижного виконання та високо оцінили майстерність рожищан.

Щоразу талановиті юні рожищани привозять нагороди. Цього разу фортуна теж була на їх стороні. Зокрема, віртуозні гітаристи з ансамблю «Ad libitum» (керівник Ірина Сіробаба), отримали найвищу нагороду фестивалю-конкурсу – «Гран-прі».

Почесне І місце здобули учасники зразкового ансамблю танцю «Росинка» (керівник Алла Ковальчук).

Наймолодші, але не менш талановиті учасники хореографічного ансамблю «Ексклюзив» (керівникЛюдмила Волощук), попри те, що вперше взяли участь у фестивалі-конкурсі міжнародного значення – отримали ІІ місце.

Голосисті учасниці квартету «АКВА» студії вокального та сольного співу «Зорепад» (керівникЛюдмила Семера), як завжди гідно представили Рожище та вибороли І місце.

Варто зауважити, що педагогів-керівників також нагородили дипломами Міністерства освіти та науки України за вагомий внесок у розвиток культури і мистецтв дитячої та юнацької творчості талановитої молоді України.

За перші призові місця конкурсанти отримали Іменні кубки фестивалю, Дипломи та Сертифікати на участь в Міжнародних фестивалях-конкурсах зі знижкою. А також відпочинкові сертифікати на 1000 євро для поїздки на літніх канікулах в Болгарію (місто Кітен).

Володарі другого місця, отримали Диплом та Кубок фестивалю-конкурсу, а також сертифікат зі знижкою на 300 євро для поїздки на літніх канікулах в Болгарію місто Кітен.

Telegram Channel