Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Оскароносний режисер зацікавився історією людства

Книга побачила світ у 2011 році.

Корреспондент.

Оскароносний режисер зацікавився історією людства

Основою нового фільму Рідлі Скотта стане світовий бестселер

Рідлі Скотт, творець багатьох прославлених фільмів («Чужий», «Гладіатор», «Той, що біжить по лезу», «Марсіанин») і режисер-документаліст Азіф Кападія об'єдналися, щоб екранізувати бестселер «Людина розумна. Історія людства від минулого до майбутнього» Юваль Ной Гарарі. Про це розповідає портал ReadRate.

 У нон-фікшн бестселері Гарарі намагається пояснити, як Homo sapiens, один із шести видів людини перетворився на господаря планети і кошмар екосистеми.

У нон-фікшн бестселері Гарарі намагається пояснити, як Homo sapiens, один із шести видів людини перетворився на господаря планети і кошмар екосистеми. Формат екранізації поки що залишається у таємниці: чи буде це художній фільм або науково-популярний у дусі фільмів BBC про природу. Скотт і Кападія припускають, що вони перероблять книгу не лише для кіноекранів, а й у певний мультимедійний проект.

Гарарі, професор історичного факультету Єврейського університету в Єрусалимі, підтримав екранізацію.

Книга «Людина розумна. Історія людства від минулого до майбутнього» продана у світі тиражем 8 мільйонів екземплярів з моменту публікації у 2011 році. Її називали кращою книгою останніх років Барак Обама, Білл Гейтс і Марк Цукерберг.

Telegram Channel