Курси НБУ $ 39.60 € 42.28
Перемога вокалістки з Любешівщини

Вразила артистизмом і голосом глядачів та журі

Любешівська районна газета "Нове життя"

Перемога вокалістки з Любешівщини

Упродовж 14-15 липня в селищі Маневичі відбувався перший міжнародний вокальний фестиваль-конкурс «Волинський зорепад», у якому наша юна талановита Єлізавета Кузьмич із села Дольськ Любешівського району стала лауреатом

Першого дня було 120 учасників, у тому числі з Польщі та Литви, а з Любешівщини - лише Єлізавета Кузьмич. Наступного дня у гала-концерті як лауреати виступали 37. Як охоче поділилася мама дівчинки Тетяна Кузьмич, доця стала лауреатом ІІІ степені у віковій категорії 11-14 років. Оцінювались якість фонограми, володіння голосом, харизма, сценічний образ. У журі була донька відомого українського композитора Олександра Білаша, котра, за словами мами, хвалила Єлізавету за яскравість та артистизм. І загалом усі члени журі були досить відкриті, щирі й давали поради для успішного виступу на сцені.

Оцінювались якість фонограми, володіння голосом, харизма, сценічний образ. У журі була донька відомого українського композитора Олександра Білаша, котра, за словами мами, хвалила Єлізавету за яскравість та артистизм.

Наша землячка виконала пісню «Кольорові ярмарки» польською мовою, фонограму до якої підготував Ігор Панасович, колишній викладач музшколи, котрий разом із сім’єю Кузьмичів теж уболівав за Єлізавету. Адже саме він та керівник галузі культури нашого району Ольга Гарманюк порадили дівчинці взяти участь у цьому престижному фестивалі. У телефонному режимі вболівала за дівчинку і її викладачка по класу фортепіано Світлана Петяк.  

Тамара УРЯДОВА

Telegram Channel