Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
Застрелили за бурштин?

Пістолет злочинець забрав із собою...

Фото volyn.com.ua.

Застрелили за бурштин?

Таких нахабних вбивств у Рівному не було вже давно

42-річного Валентина Загороднюка застрелили на платній стоянці у центрі міста в обід 17 липня. Правоохоронці підозрюють, що вбитий причетний до незаконного видобутку бурштину і начебто саме тому у його груди вистрілили тричі.

Вбивство трапилося на стоянці на вулиці Небесної Сотні. Валентин Загороднюк якраз прийшов забрати позашляховик «Мітсубіші», яким користувався, коли невідомий, що зайшов за ним у ворота, вистрілив у нього тричі та втік. Вбивство бачив охоронець стоянки – він викликав поліцію, але наздоганяти злочинця не взявся, бо сам – поважного віку.

Правоохоронці підозрюють, що вбитий причетний до незаконного видобутку бурштину і начебто саме тому у його груди вистрілили тричі.

Слідчі вилучили з місця злочину три гільзи. Пістолет злочинець забрав із собою. Як прокоментував заступник начальника ГУ Нацполіції у Рівненській області Сергій Волков, вбивство, за однією з версій, було вчинене через конфлікт навколо незаконного видобутку бурштину

Про Валентина Загороднюка відомо небагато. Офіційно він не був приватним підприємцем, проте мав немалі статки. Його вбивцю, який, ймовірно, працював зі спільниками, розшукують.

Левко ЗАБРІДНИЙ.

Telegram Channel