Курси НБУ $ 39.78 € 42.31
У Луцьку розкажуть про український постмодернізм

Захід пройде в книгарні «Є».

www.facebook.com/knyharnia.ye.lutsk

У Луцьку розкажуть про український постмодернізм

25 липня пройде друга лекція проекту «Мистецтво після зламу: 1918-2018»

Організаторами стали Мистецьке об’єднання «Стендаль» та Департамент культури Луцької міської ради.

Лекція називається «Літературний постмодернізм: українська версія». Лекторка: Лілія Лавринович – кандидат філологічних наук, доцент, викладачка факультету філології та журналістики СНУ імені Лесі Українки.

Проект «Мистецтво після зламу: 1918-2018» – це шість освітніх лекцій про культуру України, Латвії, Білорусі та Польщі. Мета проекту – поглибити знання лучан про мистецтво цих країн.  

Постмодернізм у масовій свідомості часто асоціюється з хаосом, еклектикою та епатажем. Чи це справді так? Як почувається український літературний постмодернізм у контексті світовому? Який він, чи добрий вдався і чи досі живе?.. - відповіді на ці та інші питання спробуємо дати на лекції.

Нагадуємо, що проект «Мистецтво після зламу: 1918-2018» – це шість освітніх лекцій про культуру України, Латвії, Білорусі та Польщі. Мета проекту – поглибити знання лучан про мистецтво цих країн. Адже сучасна література саме цих держав буде представлена під час проведення Міжнародного культурного фестивалю Фронтера (17-18 листопада 2018 року, Луцьк).

Захід відбудеться о 18:30 в книгарні «Є» (вул. Лесі Українки, 30). Вхід вільний.

Telegram Channel