Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Прикордонники затримали майже 8 кілограмів екстазі та викрили канал транспортування наркотиків в Україну (Відео)

8 кілограмів екстазі.

DCIM\101MEDIA

Державна прикордонна служба України

Прикордонники затримали майже 8 кілограмів екстазі та викрили канал транспортування наркотиків в Україну (Відео)

Наркобізнес не має національних розбіжностей, а транскордонна злочинність намагається здійснювати свою діяльність, у тому числі й на кордоні України

Одним з видів наркотрафіку з країн Європи в Україну є контрабанда синтетичних наркотиків.

В свою чергу Державна прикордонна служба України, особливо її оперативно-розшукові підрозділи, у тісній взаємодії із іншими правоохоронними органами не лише України, а й міжнародних партнерів, активно здійснюють протидію наркотрафіку всіма можливими засобами.

Один з каналів викрили нещодавно на кордоні з Польщею. Оперативні співробітники Держприкордонслужби певний час відслідковували та документували трафік переміщення наркотичних речовин, а фігурантів справи взяли на контроль.

Оперативні співробітники Держприкордонслужби певний час відслідковували та документували трафік переміщення наркотичних речовин, а фігурантів справи взяли на контроль.

Днями причетну до незаконної діяльності особу затримали в пункті пропуску «Краківець» під час спроби перевезти наркотичні засоби. Відносно неї в момент перетину кордону спрацювала база даних.

Чоловік, який виявився громадянином Румунії, рухався в Україну легковим автомобілем «Audi» литовської реєстрації. Прикордонники вивели авто із загального потоку та здійснили поглиблений огляд іномарки.

У порожнині паливного баку правоохоронці знайшли дев’ять запаяних поліетиленових пакетів з наркотичною речовиною попередньо екстазі, загальною вагою близько 7,8 кілограмів.

По даному факту проінформовано співробітників УСБ України у Львівській області про виявлення ознак кримінального правопорушення, передбаченого ст. 305 КК України «Контрабанда наркотичних засобів, психотропних речовин, їх аналогів або прекурсорів».

Громадянина, наркотичну речовину та транспортний засіб передано УСБ України у Львівській області. Наразі тривають подальші слідчі дії.

 DCIM\101MEDIA

 

Джерело: Державна прикордонна служба України
Telegram Channel