Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
3-5 серпня у Луцьку відбудеться грандіозний фестиваль

Усі заходи фестивалю Lampa.doc відкриті для широкого загалу та є безкоштовними.

http://www.lampadoc.org.

3-5 серпня у Луцьку відбудеться грандіозний фестиваль

Голова та ініціатор фестивалю документальних  фільмів «Lampa.doc» Наталія Красильникова та директор департаменту культури міської ради Тетяна Гнатів розповіли, що цьогоріч він відбуватиметься вже втретє. До слова, стартував він саме у Луцьку у 2016 році і з того часу охопив чимало міст України та столицю Польщі Варшаву

Щороку географія «Lampa.doc» розширюється, і 2018-го він охопить вже дев’ять міст України. У Луцьку фестиваль відбудеться з 3 по 5 серпня на території замку Любарта. Протягом трьох вечорів просто неба можна буде дивитись цікаву документалістику. Добірка «Lampa.doc» складається з високоякісних фільмів виробництва України і Польщі.

Окрім кінопереглядів, запланована денна освітня програма, що складатиметься з майстер-класів, лекцій та зустрічей з режисерами.

Кінопокази стартуватимуть о 21:30, освітні блоки відбуватимуться вдень, починаючи з 16 години. До уваги глядачів представлять 12 фільмів українського та польського виробництва.

 До уваги глядачів представлять 12 фільмів українського та польського виробництва.

Усі заходи фестивалю Lampa.doc відкриті для широкого загалу та є безкоштовними. Відвідувачам необхідно буде лише сплатити 20 грн за вхідний квиток на територію замку. Безкоштовно на територію зможуть зайти пенсіонери, діти до 14 років, учасники бойових дій та інші пільгові категорії. Щодо освітнього блоку, який відбуватиметься у виставковій залі заповідника за адресою вул.Драгоманова, 23, вхід туди буде безкоштовним.

Lampa.doc цьогоріч відбувається за підтримки програми Culture Bridges, що здійснюється Британською Радою в Україні у партнерстві з EUNIC — Мережею національних інститутів культури Європейського Союзу, Інституту Адама Міцкевича (Варшава), Державного агентства України з питань кіно, за сприяння Луцької міської ради та департаменту культури.

Про детальну програму заходу буде повідомлено додатково

Відділ інформаційної роботи міської ради

Telegram Channel