Курси НБУ $ 39.60 € 42.28
Містика у Чорнобилі

Фільм знімали у Прип’яті.

Громадське радіо.

Містика у Чорнобилі

В Києві презентували український трилер «Брама»

У прокат вийшов український містичний трилер «Брама» Володимира Тихого. У неділю в кінотеатрі «Жовтень» фільм представила знімальна група. Про це повідомляє Громадське радіо.

«Головує в сім’ї баба Пріся, що товаришує з русалками, під’їдає галюциногенні гриби і якось у війну зарізала дванадцятьох есесівців».

Містичний трилер про Чорнобильську зону відчуження знімали у Прип’яті та на одному з хуторів у Житомирській області. «Чудернацька історія про родину, яка залишилась після аварії та намагається продовжити жити як раніше. Головує в сім’ї баба Пріся, що товаришує з русалками, під’їдає галюциногенні гриби і якось у війну зарізала дванадцятьох есесівців. З нею живуть онук Вовчик і донька Слава, яку свого часу покинув чоловік. Неочікувано їх розмірене життя закінчується – баба Пріся отримує містичне попередження про катастрофу, що станеться найближчим часом», - йдеться в описі кінострічки.

У стрічці знялися Ірма Вітовська, Віталіна Біблів, Ярослав Федорчук, Дмитро Ярошенко, Дмитро Тубoльцев. Фільм зняли за підтримки Держкіно. Половину коштів, витрачених на виробництво, - близько 9 мільйонів гривень – покрила держава.

Telegram Channel