Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Lampa осяє Луцький замок

У програмі заходу не лише фільми.

Луцька міська рада.

Lampa осяє Луцький замок

У Луцьку відбудеться фестиваль документального кіно Lampa.doc — 2018

З 3 до 5 серпня у Луцьку триватиме фестиваль документального кіно Lampa.doc — 2018. Захід відбудеться на території Луцького замку, повідомляється на офіційному сайті Луцької міськради.

Окрім кінопереглядів запланована денна освітня програма, що складатиметься з майстер-класів, лекцій, зустрічей з режисерами.

 Окрім кінопереглядів запланована денна освітня програма, що складатиметься з майстер-класів, лекцій, зустрічей з режисерами. Програма освітнього блоку буде найбільш різноманітною і цікавою. Зокрема серед гостей фестивалю, що відвідають місто Луцьк під час Lampa.doc та зустрінуться з глядачами, буде польський режисер Пьотр Стащік, молода українська режисерка Аліна Горлова, продюсера Світлана Зінов’єва.

Однак, зважаючи на те, що покази відбуватимуться на території Луцького замку, необхідно буде придбати вхідний квиток. Разом з тим передбачено перелік пільгових категорій, представники яких зможуть потрапити на територію Замку Любарта, під час проведення фестивалю Lampa.doc, безкоштовно. Серед них: учасники бойових дій, діти віком до 14 років та люди пенсійного віку.

Telegram Channel