Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
У Рівному підтоплює приміщення військового госпіталю

Якщо кошти з обласного бюджету виділять, цього року в госпіталі принаймні замінять покрівлю терапевтичного корпусу.

Рівне вечірнє

У Рівному підтоплює приміщення військового госпіталю

Заклад просить облраду допомогти із ремонтом дахів

Рівненський військовий госпіталь розташований на вулиці Олени Теліги. Як йдеться у пояснювальній записці, поданій в обласну раду, лікувальні корпуси та складські будівлі госпіталю побудовані у 1885-1902 роках, а з державного бюджету   кошти на капітальний або поточний ремонт дахів не виділяли жодного разу, передає «Рівне вечірнє».

Госпіталь наразі потребує 1,025 мільйона гривень на ремонти.

«Дахи будівель у незадовільному стані, шифер дуже старий, протікає та потребує негайної заміни, - зазначають у госпіталі. – Особливо невідкладного ремонту дахів потребують будівлі  хірургічного та терапевтичного  корпусів,  приймального  відділення та складські приміщення, у яких зберігається медичне майно, яке через протікання може стати непридатним».

Як підрахували, госпіталь наразі потребує 1,025 мільйона гривень на ремонти, а також кошти на придбання  нового  медичного обладнання «для забезпечення якісної та повноцінної організації праці медично-лікувального закладу та з метою забезпечення  належних умов проведення лабораторних досліджень, надання  якісної медичної допомоги для військовослужбовців, які відстоюють  територіальну цілісність нашої держави».

На цей рік госпіталь просить в обласної ради 350 тисяч гривень на ремонт даху терапевтичного корпусу та 145 тисяч гривень на обладнання. На 2019 рік – 360 тис. грн на заміну даху хірургічного корпусу та 130 тисяч гривень – даху приймального відділення.

 
 
Telegram Channel