Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Волинянка пропила… дитину

Протягом трьох днів мама не поцікавилася долею свого тримісячного малюка. Була зайнята чаркуванням…

Фото stepbystep.net.ua.

Волинянка пропила… дитину

Горе-жінку, схоже, вдруге позбавлять батьківських прав

Прикра подія сталася цими днями у житті тримісячного хлопчика  зі села Лобачівка: маленький опинився спершу у дитячому відділенні Горохівської ЦРЛ, а потому в одному зі спеціальних закладів, де немовля тепер дбайливо доглядають.

Обділене батьківською любов’ю дитя – друге у своєї горе-мами. Її донечка-підліток  уже живе без любові неньки, яку було позбавлено батьківських прав. Молода жінка лише у минулому році повернулася з місць позбавлення волі, де відбувала покарання за скоєння важкого злочину.

Молода жінка лише у минулому році повернулася з місць позбавлення волі, де відбувала покарання за скоєння важкого злочину.

З розповідей місцевих жителів,  своє життя знову повернула на дорогу, по якій дуже не пасує йти жінці. Можливо, зрозуміти це заважає алкоголь?

Народження нею сина сприйняли з тривогою сільська влада, відповідні районні служби.  І правильно зробили. Малюка вилучили з жахливих умов. Протягом трьох днів мама не поцікавилася його доленькою. Зате у день його «поселення» у дитяче відділення влаштувала персоналу скандал. Знову на п’яну голову. Хотілося б, щоб безталанна зрозуміла, що, схоже,  вже пропила двох діточок. На що ще спровокує горілка?

Леся ВЛАШИНЕЦЬ.

Telegram Channel