Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
У Горохові відкрили оновлений спортивний майданчик

Юні футболісти в ході турніру випробували нове поле одразу після його урочистого відкриття. Сказали: круто!

Фото Лесі ВЛАШИНЕЦЬ

Волинь-нова

У Горохові відкрили оновлений спортивний майданчик

Минулої неділі у Горохові відбулася святкова подія – відкриття футбольного поля із штучним покриттям, що знаходиться на стадіоні «Колос». Спортивний об’єкт звели за гроші обласного бюджету та меценатів з ініціативи Горохівської районної і Волинської обласної організації ВО «Свобода»

Зі слів депутата районної ради  Валентини Магурчак, задум зробити таку хорошу справу виник ще в грудні минулого року.

- Бачила, якими замурзаними повертаються діти з футбольного поля, яким непривабливим воно виглядає, чула бажання їхніх батьків навести на ньому лад, отож і вирішила взятися  справу і як депутат, і як мама. Оскільки  грошей, як мовиться,  на все  потрібно було більше 300 тисяч гривень, за допомогою звернулася до голови обласної організації ВО «Свобода», голови фракції націоналістів в обласній раді Анатолія Вітіва, - розповіла пані Валентина.

Були звернення депутата до колег в обласній раді, їх підтримка і скеровані спершу 300, а навесні ще 80 тисяч гривень на капітальний ремонт майданчика у Горохові.

А потому, згідно з процедурою,  були звернення депутата до колег в обласній раді, їх підтримка і скеровані спершу 300, а навесні ще 80 тисяч гривень на капітальний ремонт майданчика у Горохові.

 Церемонію відкриття невпізнанно гарної площадки зі штучним покриттям було приурочено 27-ій річниці Незалежності України, яку відзначатимемо цими днями. Гостями горохівчан були Анатолій Вітів і перший заступник голови обласної ради Олександр Пирожик. Вітальні слова присутнім адресувала голова громадської організації «Горохівська місцева організація ВФСТ «Колос» Галина Прик.

Меценат Карапет Асатупян  за власний кошт заасфальтував доріжку, котрою  до майданчика зможуть доїхати футбольні фанати, які рухаються в інвалідних візках.

Особливо сяяли радістю оченята хлопчаків, які гордилися, що саме вони першими зіграють в улюблений футбол на новенькому полі. Цього дня перемоги у районному дитячому турнірі з міні-футболу, присвяченому Дневі Незалежності України і офіційному відкриттю оновленого спортивного майданчика, наполегливо виборювали чотири команди.  У підсумку перемогу здобула команда ДЮСШ м.Берестечка, друге, третє і четверте місця відповідно у футболістів  ДЮСШ «Юніор» із Мар’янівки, КДЮСШ імені Олександра Баламута м.Горохова, ДЮСШ «Колос» с.Мирного.

Telegram Channel