Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
«У мене стосунків із Тимошенко немає»

«З Коломойським у мене востаннє були розмови у 2014-му».

Фото «Українська правда».

«У мене стосунків із Тимошенко немає»

Віктор Медведчук розповів про свої «контакти» з олігархом Коломойським і Леді Ю

Кум президента Російської Федерації, лідер «Українського вибору» Віктор Медведчук заявив, що востаннє розмовляв з олігархом Ігорем Коломойським у 2014 році і  з того часу контакти з ним не підтримує. Про це Медведчук розповів в ефірі телеканалу «112 Україна», де після зміни власників став першим гостем програми «Велике інтерв’ю з великим політиком», інформує «Українська правда».

На запитання про його політичне зближення з Коломойським Медведчук зазначив: «Тут, на жаль, немає ані політичного, ані іншого».

На запитання про його політичне зближення з Коломойським Медведчук зазначив: «Тут, на жаль, немає ані політичного, ані іншого».

«З Коломойським у мене востаннє були розмови у 2014-му, коли його призначали губернатором Дніпропетровської області. Після цього я з ним контакти не підтримую, а політичні – тим більше. У нас спільного політичного нічого не було, немає і бути не може. Політичних ... домовленостей у мене з паном Коломойським бути не може. Чому – це наше питання з Коломийським», – зазначив він. 

Медведчук також заявив, що не знає, які стосунки у Коломойського з Тимошенко. 

«У мене стосунків із Тимошенко немає. ... Я читав його інтерв’ю, де він заявив, що підтримуватиме Тимошенко на виборах президента... Бог йому суддя», – зазначив Медведчук. 

Нагадаємо, наприкінці липня Медведчук повідомив про рішення приєднатися до партії «За життя» Вадима Рабіновича і очолити напрямок щодо «відновленню миру» з Росією.

Згодом стало відомо, що новий генпродюсер телеканалу «112 Україна», якого призначили після зміни власника, пов’язаний із Медведчуком. Журналістка Наталія Седлецька повідомила, що «112 Україна» в односторонньому порядку розірвав співпрацю з Радіо Свобода, в рамках якої на телеканалі транслювалася програма «Донбас Реалії», а також було спільне виробництво щотижневої програми «Завтра» та «Воєнний щоденник».

За даними ІМІ, у липні 2018 року найбільше матеріалів з ознаками замовності в інтернет-ЗМІ стосувались Медведчука та УПЦ (МП).

«112 Україна» повідомив, що запускає нову програму «Велике інтерв’ю з великим політиком», першим гостем якої стане кум президента Росії Віктор Медведчук.

Telegram Channel