Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
Добудові однієї з найстаріших шкіл Луцька сказали «Так!» (Фото, відео)

Луцьку ЗОШ №13 добудують.

фото Олександра ПІЛЮКА

Добудові однієї з найстаріших шкіл Луцька сказали «Так!» (Фото, відео)

Попри побоювання батьків, ЗОШ № 13, що в обласному центрі, продовжила свою роботу і прийняла у 2018 році на навчання майже чотири десятки першокласників

Урочиста лінійка у ЗОШ № 13 цього року була очікуваною та бажаною, як ніколи. Адже у травні чимало батьків ставили під сумнів продовження повноцінної роботи закладу. Причиною стало те, що згідно приписів УДСНС, один із корпусів школи, де знаходилися класи для навчання початкової ланки та спортивний зал, визнали аварійним. Тож цілком закономірними виявилися хвилювання батьків, чи зможе основний корпус школи вмістити всіх дітей (загалом тут навчаються більше п’яти сотень учнів). Занепокоєння викликало і те, що навчальний заклад фактично залишився без спортивного залу. Проектно-кошторисна документація на добудову нового корпусу на той момент ще не була готовою.

Радісну звістку і батьківський колектив, і вчителі зустріли оплесками.

 

 Розпочинаючи святкову лінійку, директор Роман Ващук насамперед повідомив, що наразі вже затверджена проектно-кошторисна документація і це вселяє надію на те, що добудова школи незабаром стане реальністю. Згідно проекту, до основного корпусу добудують приміщення, де знаходитиметься спортивний зал, їдальня та класи для початкового навчання. Вартість добудови — 71 мільйон гривень.

Радісну звістку і батьківський колектив, і вчителі зустріли оплесками. Святкового настрою присутнім додали  виступи першокласників, вітання та подарунки найменшим учням від одинадцятикласників, художні виступи школярів. Тож під акомпанемент гучного дзвінка, який за традицією доручили одній із першокласниць, усі класи в піднесеному настрої вирушили на перший урок. Цього року його тематика і назва «Урок мрій» як ніколи співпала із сподіваннями і учнівського, і батьківського, і вчительського колективів школи.

Telegram Channel