Курси НБУ $ 39.36 € 42.40
Україна вириває перемогу в Чехії у стартовому поєдинку Ліги націй УЄФА (відео)

Напис "Слава Україні!" на футболках таки спрацював!!!

www.footboom.com

Україна вириває перемогу в Чехії у стартовому поєдинку Ліги націй УЄФА (відео)

Пропустивши в дебюті поєдинку, наші вирвали перемогу в додані хвилини

Чехія – Україна – 1:2 (1:0 – Патрік Шик, 4 хв.; 1:1 – Євген Коноплянка, 45+1 хв.; 1:2 – Олександр Зінченко, 90+3 хв.)

Ліга націй УЄФА. Ліга В. Група 1. 1 тур. 6 вересня 2018 року. Угерске Градіште (Чехія). Стадіон Мирослава Валенти. Головний суддя Ентоні Тейлор (Англія).

Україна: Андрій П’ятов, Сергій Кривцов, Ярослав Ракицький, Микола Матвієнко, Олександр Караваєв, Марлос, Тарас Степаненко, Євген Коноплянка (Віктор Циганков, 77 хв.), Руслан Маліновський, Андрій Ярмоленко (Олександр Зінченко, 66 хв.), Роман Яремчук (Євген Селезньов, 85 хв.). Головний тренер Андрій Шевченко.

Перед початком поєдинку на стадіоні Мирослава Валенти в Угерске Градіште… зникло світло. З огляду на пізню годину початку матчу його проведення опинилося під загрозою. На щастя, чеські електрики старанно попрацювали й таки відновили живлення футбольної арени.

Початок для збірної України видався справді шоковим. Вже на четвертій хвилині нападник італійської «Роми» Патрік Шик відправляє м’яча у ворота Андрія П’ятова.

Так ми пропускали: https://www.youtube.com/watch?v=dDowQwvGG-w

Здавалося б – приїхали… Проте підопічні Андрія Шевченка таки були іншої думки.  

Здавалося б – приїхали… Проте підопічні Андрія Шевченка таки були іншої думки – тож аж до самісінького свистка на перерву на полі повноправним господарем почувалися саме гості. І у компенсовані хвилини тотальна перевага українців таки матеріалізувалася в гол! Бразильська майстерність Марлоса, відчуття моменту Андрієм Ярмоленком та вправність Євгена Коноплянки дозволили останньому записати на свій рахунок 18-й м’яч у футболці Національної збірної!

Так підопічні Шевченка зрівняли рахунок: https://www.youtube.com/watch?v=ahvQXyjVFvY

У другому таймі українці могли (й повинні були!) дотискати таку збірну Чехії! Вже здавалося, що не вдасться – справа йшла до нічиєї 1:1. Але на 90+3 хвилині Олександр Зінченко таки приносить українцям перемогу!

А так наші козарлюги вирвали перемогу і здобули надважливі три очки: https://www.youtube.com/watch?v=3kPGVgJ9G8g

 

Telegram Channel