Курси НБУ $ 39.60 € 42.28
У Луцьку покажуть, як мистецтвом полікувати тіло і душу

Фестиваль відбудеться в приміщенні СНУ на вулиці Винниченка, 30.

ART-PRAKTIK

У Луцьку покажуть, як мистецтвом полікувати тіло і душу

5 жовтня за підтримки Східно-Європейського університету ім. Лесі Українки та Луцької міської ради в обласному центрі Волині вперше відбудеться Міжнародний фестиваль «ART-PRAKTIK»

Його організатор та ідейний натхненник — президент Східноукраїнської асоціації арт-терапії, практичний психолог вищої категорії, кандидат педагогічних наук Олена Тараріна. Координатор та організатор фестивалю у Луцьку – відома волинська художниця та арт-терапевт Тетяна Мялковська. Тренери фестивалю — фахівці різних напрямків арт-терапії та арт-коучингу з Києва, Одеси, Житомира, Бердянська, Маріуполя та інших міст України.

Мета арт-терапії – дати вихід накопиченим емоціям через малюнок, переосмислити свої дії, знайти рішення, покращити психологічний стан.

Арт-терапевти пояснюють, що мистецтво — невидимий місток, що поєднує два протилежні світи: фантазію та реальність. Часто таємні бажання, підсвідомі почуття та емоції легше викласти у творчості, ніж виразити словами. Мета арт-терапії – дати вихід накопиченим емоціям через малюнок, переосмислити свої дії, знайти рішення, покращити психологічний стан.

Олена Тараріна проведе два майстер-класи: «СІМЕЙНИЙ ІНТЕЛЕКТ: як будувати відносини зі своїми близькими» і «ДУХОВНИЙ ІНТЕЛЕКТ: як знайти своє призначення». Протягом дня (з 09:00 до 19:00) буде нагода відвідати близько десятка майстер-класів, спробувати різноманітні інструменти арт-терапії та психологічної реабілітації, отримати теоретичні знання та літературу, а також досвід практичного використання інструментів в роботі.

Telegram Channel