Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
У Луцьку пройшла Спеціальна Олімпіада України

Спорт - це здоров'я, а здоров'я - це життя!

Департамент сім'ї, молоді та спорту Луцької міської ради

У Луцьку пройшла Спеціальна Олімпіада України

Учора в приміщенні спортивно-оздоровчого комплексу «Адреналін Сіті» відбулися ІІІ Волинські Регіональні ігри

2 вересня 2018 року в м. Луцьку в приміщенні спортивно-оздоровчого комплексу «Адреналін Сіті» (вул. Карбишева, 1) відбулися ІІІ Волинські Регіональні ігри за програмою Спеціальної Олімпіади України. Про це повідомляє Департамент сім'ї, молоді та спорту Луцької міської ради у «Фейсбуці». 

160 особливих спортсменів з м. Луцька та Волинської області взяли участь у турнірі з футболу, змаганнях з тенісу настільного, дартсу, шашок, легкої атлетики, а також  «Маленькі Олімпійські ігри».

Щасливі та задоволені учасники заходу отримали медалі, дипломи, призи та подарунки.

Організатори: Спеціальна Олімпіада України, департамент сім’ї, молоді та спорту Луцької міської ради, КЗ «Луцький міський центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Луцької міської ради», федерація футболу м. Луцька, ГО «Батьків дітей з синдромом Дауна та іншими порушеннями розвитку».

Щасливі та задоволені учасники заходу отримали медалі, дипломи, призи та подарунки.

«Спеціальна Олімпіада України» ( ГО “СОУ»)-всеукраїнська громадська неприбуткова організація для людей з інвалідністю  (свідоцтво № 1768 від 21.03.2002 року), яка робить все для того, щоб показати нашому суспільству можливості та досягнення людей з відхиленнями   у розумовому розвитку як спортсменів, і як членів суспільства, надаючи їм постійну можливість вдосконалювати свою фізичну форму, проявляти мужність, отримувати відчуття радості та розділяти свої досягнення зі своїми сім’ями та іншими членами суспільства.

Telegram Channel