Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
Сергій Стаховський зрівняв рахунок у матчі Кубка Девіса Україна – Португалія

Сергію, так тримати!

УНІАН

Сергій Стаховський зрівняв рахунок у матчі Кубка Девіса Україна – Португалія

Перед цим свій двобій програв Ілля Марченко

У Бучі (Київська область) завершився перший ігровий день матчу Кубка Девіса Україна - Португалія, де у другому поєдинку українець Сергій Стаховський здолав Педро Соузу у двох партіях.

Гра завершилася легкою перемогою українця - 6:3, 6:2, повідомляє УНІАН з посиланням на офіційний сайт змагань.

Гра завершилася легкою перемогою українця - 6:3, 6:2.

Поєдинок тривав усього 1 годину і 4 хвилини. Португалець вже в першому геймі впав на жорсткий корт в спробі дістати укорочений удар у виконанні Стаховського і травмувався. Важко сказати, наскільки вплинув цей епізод на подальші події в грі, але Стаховський мав повну перевагу.

Наш спортсмен виконав 5 ейсів проти 1 - у суперника, зробив дві подвійні помилки (чотири - у португальця), і реалізував 4/5 брейк-поінта проти 1/4 суперника. Всього Стаховський виграв 63 розіграшів м'яча, проти 41 - у португальця.

Таким чином, загальний рахунок в матчі, за підсумками першого дня, став 1:1.

Матч Україна - Португалія проходить в рамках 1-го раунду плей-офф Першої групи Євро-Африканської зони Кубка Девіса. Переможець гарантує собі місце в Першій групі на сезон-2019. Переможений буде боротися за те, щоб не вилетіти в Другу групу на сезон-2019 з командою ПАР 26-27 жовтня.

Завтра, у вирішальний день матчу, відбудуться парний і два одиночних поєдинки, де Ілля Марченко (який сьогодні програв) і Сергій Стаховський поміняються суперниками.

Telegram Channel