Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
У Луцьку зібралися на семінар методисти іноземних мов

Зіновія Лещенко побажала, аби кожен отримав нові знання, професійні навички та досвід.

Луцька міська рада

У Луцьку зібралися на семінар методисти іноземних мов

Сьогодні розпочався Всеукраїнський навчально-методичний семінар методистів іноземних мов обласних (міських) інститутів післядипломної педагогічної освіти “Нова українська школа – на старті до успіху”

На відкриття семінару завітали радник міського голови Ігор Поліщук, начальник управління освіти Зіновія Лещенко, представники департаменту загальної середньої та дошкільної освіти Міністерства освіти і науки України, Волинського інституту післядипломної педагогічної освіти та освітніх закладів міста.

Міська рада приділяє велику увагу освіті: лише цього року більше 60 млн грн витрачено з міського бюджету та грантових коштів на оновлення та покращення роботи освітніх закладів”, - додав радник міського голови Ігор Поліщук.

Із вступним словом до учасників заходу звернулася Зіновія Лещенко і побажала, аби кожен отримав нові знання, професійні навички та досвід.

“Дуже приємно, що саме в нашому місті відбуваються такі загальноукраїнські освітянські заходи. Минулого року в сесійній залі Луцької міської ради була зустріч начальників управлінь освіти, пройшов конкурс “Вчитель року: німецька мова”. Міська рада приділяє велику увагу освіті: лише цього року більше 60 млн грн витрачено з міського бюджету та грантових коштів на оновлення та покращення роботи освітніх закладів”, - додав радник міського голови Ігор Поліщук.

Семінар проходитиме у Луцьку протягом 19-21 вересня, повідомляє відділ інформаційної роботи міської ради.

 

 

 

Telegram Channel