Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
У Жидичині створять музичну школу

УКФ профінансує найцікавіші проекти

Міністерство культури України

У Жидичині створять музичну школу

Сьогодні представник громади у столиці підпише Договір про надання гранту

Як повідомляє сайт Жидичинської громади, 19 вересня  2018 року  між  Українським культурним фондом  та  Жидичинською  ОТГ  відбудеться  підписання Договору про надання гранту  для реалізації культурного проекту «Створення сучасної музичної школи на території Жидичинської ОТГ та впровадження  інклюзивної освіти для дітей з особливими потребами у сфері культури і мистецтв у Волинській області». 

Усього було подано 716 заявок, 522 з них пройшли технічний відбір, і лише 380 подолали 70-бальний бар’єр за оцінками експертів

Український культурний фонд  профінансує декілька сотень поданих на конкурс культурно-мистецьких проектів. Усього було подано 716 заявок, 522 з них пройшли технічний відбір, і лише 380 подолали 70-бальний бар’єр за оцінками експертів (16 – проекти міжнародної співпраці, 49 – проекти національної співпраці та 315 – індивідуальні проекти). Серед успішних і проект Жидичинської сільської ради (він отримав 89 бали).

Український культурний фонд — державна установа, метою діяльності якої є сприяння розвитку національної культури та мистецтва в державі, забезпечення сприятливих умов для розвитку інтелектуального та духовного потенціалу особистості і суспільства, широкого доступу громадян до національного культурного надбання, підтримки культурного розмаїття та інтеграції української культури у світовий культурний простір. Діяльність фонду, згідно чинного законодавства, спрямовується та координується Міністерством культури України.

Telegram Channel