Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
Неподалік кордону з Польщею українець вийшов на «тихе полювання» з набоями та порохом (Фото)

Вийшов на «тихе полювання» з набоями та порохом.

Державна прикордонна служба України

Неподалік кордону з Польщею українець вийшов на «тихе полювання» з набоями та порохом (Фото)

На Львівщині дільничному інспектору прикордонної служби відділу «Краківець» Мостиського загону житель прикордоння повідомив про незнайомця, що перебував на околиці одного з населених пунктів

Прикордонники перевірили інформацію та виявили невідомого.

Всього в особистих речах чоловіка виявлено 160 набоїв калібру 5,45 мм, 35 набоїв калібру 7,62 мм та речовину, схожу на порох, яку чоловік ніс в банці з-під кави.

В ході бесіди з’ясувалось, що чоловік перебуває в прикордонній смузі без документів і сам він без постійного місця проживання. Чоловік розповів, що збирає гриби. Коли ж інспектор поцікавився його «здобиччю», виявилось, що в пакунку замість грибів він мав значну кількість набоїв до нарізної зброї. Прикордонники негайно викликали на місце події співробітників Нацполіції.

Всього в особистих речах чоловіка виявлено 160 набоїв калібру 5,45 мм, 35 набоїв калібру 7,62 мм та речовину, схожу на порох, яку чоловік ніс в банці з-під кави. Походження своєї ноші чоловік пояснити не зміг та зазначив, що нібито знайшов їх у лісі. Подальші слідчі дії щодо цього випадку проводять представники Нацполіції.

 
 
 
 

 

Джерело: Державна прикордонна служба України
Telegram Channel