Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
«Арсенал-Київ» не збирається відправляти у відставку Фабріціо Раванеллі

Від італійця усі чекають результату.

Новое время

«Арсенал-Київ» не збирається відправляти у відставку Фабріціо Раванеллі

Керівництво клубу відхрестилося від таких намірів

Генеральний директор футбольного клубу "Арсенал-Київ" Олександр Москаленко запевнив, що головного тренера команди та легендарного у минулому італійського нападника Фабріціо Раванеллі не звільнять, інформує Новое время.

У коментарі телеканалу Футбол 1/2 функціонер зазначив, що ані він, ані президент клубу Івіца Піріч не відправляли фахівця у відставку. За його словами, він не знає, як владнати "цю ситуацію", тоді як сам наставник дуже заведений, і якщо "Арсенал" переможе "Олімпік" 22 вересня в Прем'єр-лізі, то керманича колективу можна буде заспокоїти.

Всі говорять, що потрібно міняти тренера. Проте мені дзвонять люди й кажуть, що ми ходимо на футбол, тому що у вас є Раванеллі, ми дивимося футбол, тому що у вас є Раванеллі.

"Всі говорять, що потрібно міняти тренера. Проте мені дзвонять люди й кажуть, що ми ходимо на футбол, тому що у вас є Раванеллі, ми дивимося футбол, тому що у вас є Раванеллі", - додав Москаленко.

Генеральний директор київського клубу переконаний, що команда демонструє великий прогрес, хоча їй і не вистачає результату, відзначаючи великий крок уперед в тренувальному процесі, в самому ставленні та в організації. Щоб не ламати це і повертатися назад функціонер не хоче звільнення наставника.

Напередодні президент Арсеналу Івіца Піріч заявив про те, що клуб збирається відправити у відставку Фабріціо Раванеллі, вказавши, що в останньому турі колектив знову програв, через що продовжує перебувати на останньому місці в турнірній таблиці за підсумками восьми турів.

Італійський фахівець став наставником команди наприкінці червня 2018 року. З цього сезону вона виступає в Українській Прем'єр-лізі.

Telegram Channel